Romana Engleza
antet

Prezentare

Cabinetul nostru de avocatura a fost infiintat in anul 2004 si are o experienta vasta in domeniul dreptului comercial si societar, incepand de la nasterea unei societati comerciale prin infiintarea acesteia la Registrul Comertului, oferirea de consultanta si asistenta juridica pe durata desfasurarii activitatii curente a unei societati comerciale, consultanta juridica si derulare contracte comerciale, precum si activitatea de pledare in fata instantelor judecatoresti in litigii cu profesionisti, asistenta juridica pentru executari silite, dizolvarea / lichidarea societatilor comerciale in fata instantelor judecatoresti sau la Registrul Comertului, fuziuni, divizari sau alte operatiuni de modificare a actului constitutiv, pana la consultanta juridica in procedura de insolventa, reorganizare judiciara sau faliment.

Prin tenacitatea si experienta dobandita in anii de munca de la infiintare si pana in prezent, seriozitatea, rigoarea si flexibilitatea reprezinta detalii care fac diferenta in fata clientilor nostri.

Ceea ce conteaza la finalul fiecarei zile de lucru este ca, finalmente, clientul sa nu simta ca i-ai patruns in viata cu forta, insa multumirea sa sa rezide in rezultatele pozitive in recuperarea creantelor sau in castigarea unor batalii care pareu pierdute inainte de a aparea profesionistul in drept pentru a salva situatia.

Echipa noastra se bazeaza, de asemenea, pe colaborarea constanta si la nivel national a unor birouri de traducatori autorizati, notari publici, executori judecatoresti, consultanti fiscali si experti contabili, practicieni in insolventa.

“Clientul meu este cel mai important pentru mine” si incercam sa insuflam acest sentiment oricarei persoane care ne calca pragul, zi de zi.

Domenii de Specializare:

Drept comercial, drept societar (litigii societare, fuziuni, dizolvari, operatiuni de modificare la Registrul Comertului), recuperare debite, procedura insolventei, conflicte de munca, protectia consumatorului,dreptul familiei.

Detalii de contact:

Cabinet Individual de Avocatură Florinela Martac

Bd. Unirii, nr. 61, Bl. F3, Sc. 3, et. 6, ap. 605, sector 3

București, cod poștal 030828

Tel: 0722.732.005

Tel: 0743.153.782

Fax: 031.810.5000

Email1: office@avocatmartac.ro

Email2: florinelamartac@yahoo.com

Adrese utile:

www.contabilitatefirme.ro

www.just.ro

www.onrc.ro

www.mfinante.ro